Voedingsadvies

Dierenspeciaalzaak Peter Beelen in Heeze is onder meer sterk in voedingsadvies. Ook op het gebied van apotheek en verzorging kan Dierenspeciaalzaak Peter Beelen u prima adviseren. Lees hierover meer in de rubriek 'Geneesmiddelen' Wij kunnen u gratis adviseren en informeren over belangrijke wetenswaardigheden zoals voeding, gezondheid en opvoeding van honden, katten, vogels, knaagdieren, vissen, reptielen, buitendieren en boerderijdieren.

Hond: Veel hondeneigenaren zien hun hond lijden onder jeuk- en vachtproblemen. Dit is niet nodig! Kom gerust langs, met uw trouwe viervoeter, voor advies op maat!

Kat: Dierenspeciaalzaak Peter Beelen heeft de knowhow om uw kat de verzorging te geven die hij nodig heeft.
 
Knaagdier: Heeft u belangstelling voor jonge cavia's, jonge ratten, lieve konijnen of andere knagers kom dan vrijblijvend langs, wij kunnen u hier prima in adviseren.

Vogel:
De juiste verzorging van uw vogel speelt een belangrijke rol om hem in conditie te houden en hem er stralend uit te laten zien. Wij adviseren u graag bij een keuze naar de juiste inwendige en uitwendige verzorging.
 
Vis:
Wilt u meer kennis op doen over welke vissen wel of niet bij elkaar kunnen? Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies.

Hengelsport:
Overdenk eerst waar u wilt gaan vissen, op wat en wanneer. Dit zijn allemaal zaken die een rol spelen bij het kiezen van de juiste hengel en molen. Wij geven u graag advies en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Overig:
Wij kunnen u ook uitstekend adviseren wanneer u bijvoorbeeld vragen heeft over kippen, paarden schapen, geiten, tuinvogels, reptielen etc...
     
 
 
Over ons
Advies
Service
Assortiment
Aanbiedingen
Links
Contact

Hond
Kat
Knaagdier
Vogel
Vis
Hengelsport
Overig