Ruim assortiment vogelbenodigdheden

Peter Beelen biedt u een ruim assortiment vogelbenodigdheden, uiteraard tegen vaste lage prijzen! Voor alle vogelsoorten hebben wij een compleet assortiment.

Voor uw vogel hebben wij o.a. in ons assortiment:
Vogelkooi accessoires zoals badhuisjes, schelpenzand, vogelnestjes, vogelsnacks, vogelvoer/vogelsnacks, vogelspeelgoed/zitstokken, producten voor de verzorging van uw vogels zoals druivensuiker, produkten tegen infectieziekten, vogelspray, voor de buitenvogels: pindaslingers, voederautomaat, vogelkooien/volières en nog veel meer...

Apotheek en verzorging
Er is bij ons van alles verkrijgbaar op het gebied van apotheek en verzorging voor uw vogel. Kijk daarvoor in de rubriek 'Geneesmiddelen'

Alles voor uw vogel
Dierenspeciaalzaak Peter Beelen in Heeze heeft een ruim assortiment vogelvoeders. Voor iedere vogel is een aparte samenstelling van zaden verkrijgbaar. Natuurlijk ook alle andere benodigdheden als eikrachtvoer, vogelgrit, mineralen, vitaminen, sepia en bodembedekkers.

Broedbenodigdheden
Als u met uw vogels wilt gaan kweken hebben wij voor u de benodigde broedbenodigdheden in ons assortiment. Zoals broedblokken (in blank hout en berkenhout), nestmateriaal, kunsteieren, vogelringen, broedmachines, broedcouveuses, warmteplaten, schouwlampen en kweekvitamines.
 
Antivorst - elementen
In een grote vogelkooi/volière voor buiten is het in de winter verstandig om antivorst – elementen in de waterbak of drinkfles te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat het water niet bevriest en er geen vogeltjes aan het water vast komen te zitten.
     
 
 
Over ons
Advies
Service
Assortiment
Aanbiedingen
Links
Contact

Hond
Kat
Knaagdier
Vogel
Vis
Hengelsport
Overig