Uitgebreid advies bij het aanschaffen en inrichten van een aquarium

Bij Dierenspeciaalzaak Peter Beelen in Heeze kunt u terecht voor een uitgebreid advies, informatie over producten, vissen, planten, enz. Loopt u gerust bij ons binnen. We helpen u met alle plezier met het opzetten van een goed stappen- en aanschafplan. Want het aanschaffen en inrichten van een aquarium vergt de nodige tijd. Het is belangrijk om veel geduld te hebben, goed rond te kijken en een juist stappenplan op te zetten. Het biologisch evenwicht in een aquarium is zeer belangrijk. Dit evenwicht ontstaat gedeeltelijk via de natuurlijke weg. Het overige, zoals het voeren, filteren, de juiste verlichting en het water verversen is een taak van de aquariumhouder.

Ruim assortiment visbenodigdheden

Peter Beelen biedt u een ruim assortiment visbenodigdheden, uiteraard tegen vaste lage prijzen!

Voor uw vis hebben wij o.a. in ons assortiment:

Visvoer zoals vlokkenvoer, voedermix, vijversticks, vijverkorrels, goudvisvoer, goudwindevoer, aquariums, aquariumdecoraties, produkten voor de waterverzorging zoals zuurstofschelpen, aquariumfilters, aquariumgrind, en nog veel meer...

Advies over uw aquarium
Onze visafdeling heeft een uitgebreid assortiment. Alle belangrijke merken en artikelen zijn voorradig voor de startende en de ver gevorderde liefhebber. Een aquarium heeft aandacht en onderhoud nodig. Mocht u hier vragen over willen stellen aan een van onze specialisten kom dan vijblijvend langs.
     
 
 
Over ons
Advies
Service
Assortiment
Aanbiedingen
Links
Contact

Hond
Kat
Knaagdier
Vogel
Vis
Hengelsport
Overig